Ízből tíz

Myprotein termékteszt

IMG_3294 (2)

A Myprotein néhány hónappal ezelőtt keresett meg egy termékteszt lehetőségével. Mivel nem volt megkötve a kezem, így az oldalukon böngészve ki is választottam három, nekem szimpatikus terméket. A mandulavajat és a kesudióvajat már régóta ki szerettem volna próbálni, így most pont kapóra jött az alkalom. Mivel mostanság újra látogatom az edzőtermet, így összekötve a kellemest a hasznossal, egy közkedvelt fehérjét, az Impact Whey Proteint is rendeltem melléjük. Lássuk akkor ezt a három terméket.

1. Kesudióvaj, 2. Mogyoróvaj

A két termék teljesen olyan, mint amilyennek elképzeltem. Tiszta, intenzív, természetes kesudió, illetve mandula íz. Ez nem is meglepő, hiszen a termék 100%-ban pörkölt kesudióból és mandulából készül. A pörkölés pluszban elmélyíti a csonthéjasok szuper ízét, és ami nekem különösen tetszik, hogy nem tartalmaznak hozzáadott cukrot. A webshopban találunk még többek között földimogyoróvajat is, amiről szintén elmondható, hogy cukormentes, ami a legtöbb boltban kapható terméktársáról nem mondható el. Nem utolsó sorban az áruk is igen versenyképes.

A magvajak felhasználása igen sokoldalú. A reggeli zabkásába néhány kanállal használva plusz energiaforrás lehet, de egyszerűen kenhetjük palacsintára vagy egy szelet pirítósra is. 

Íme két receptem kesudióvajjal, amit helyettesíthetünk földimogyoró- és mandulavajjal is.

A mézes-zabpelyhes müzliszelet receptjét itt olvashatjátok, már korábban megosztottam!

IMG_2581 (2)

Kesudiós csirke (receptötlet innen)

IMG_2139 (2)

 

Hozzávalók:

A csirkemellhez:

  • 1/2 kg csirkemell/csirkecomb filé
  • 3 evőkanál szójaszósz
  • 30 g friss gyömbér, megtisztítva
  • 3 közepes gerezd fokhagyma, felaprítva
  • 1 szál citromnád/citromfű (elhagyható)

A kesudióvajas öntethez:

  • 5 evőkanál kesudióvaj
  • 1-2 tk. piros vagy zöld curry paszta
  • 2 dl kókusztej
  • 1 evőkanál halszósz
  • 1/2- 1 lime leve (ízlés szerint)

A tálaláshoz:

  • pirított kesudió
  • friss koriander

Elkészítés:

  1. A csirkét felkockázzuk.
  2. A pác hozzávalóit (szójaszósz, gyömbér, fokhagyma) összekeverjük, majd a csirkedarabokat beleforgatjuk.
  3. Legalább 1 órát pácoljuk a húst.
  4. Közben a mártást is elkészítjük.
  5. Az összes hozzávalót turmixgépbe tesszük, alaposan összeturmixoljuk.
  6. Egy serpenyőt közepes lángon felhevítünk, és a csirkéket 1-2 evőkanál olajon megsütjük.
  7. A megsült csirkedarabokat basmati rizzsel és a kesudiószósszal tálaljuk. A legvégén megszórjuk friss korianderrel és pirított kesudióval.

3. Impact Whey Protein

A Myprotein oldalán széles ízskálával találkoztam, és mivel nagyon szeretem a kávét, így a mokkára esett a választásom. A számtalan íz közül mindenki megtalálhatja az ízléséhez legközelebb állót.

Ár-érték arány szempontjából egy nagyon is versenyképes termék fut az Impact Whey Protein név alatt. Sok esetben találkoztam már túlédesített fehérje készítménnyel, de a Impact Whey Protein egy sokkal természetesebb ízt nyújt.

Az egyetlen hátrányaként az oldódását tudom említeni, de ismerősi körünkben erre a tapasztalatok rácáfolnak, így mindenképp megér még egy próbát másik ízesítésben.

Habár a Myprotein célközönségét elsősorban a sportolók alkotják, számos termékük beilleszthető az egészséges életmód híveinek mindennapjaiba.

 

 

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!